Frøya Magazine

Lær mer om sminke og hudpleie

Velkommen til Frøya Cosmetics Exclusive

Få ekslusive nyheter, tibud og bli med på å velge hvike produkter vi skal lansere. Få VIP fordeler, og meld deg inn i dag i vår Facebook gruppe.

Les mer

Fjern sminken enkelt, skånsomt og kjapt

Se videoen om hvordan mikrofiberkluten fjerner alt av sminke og smuss kun ved hjelp av vann og uten kjemikaler. Porene renses og huden får en mild eksfoliering.

Les mer

Mørke ringer, kviser eller rødhet?

Slik dekker du, og får et natulig resultat. Her viser Astri deg hvordan du bruker både Frøya Camouflage concealer og Luminous pen!

Les mer

Nude lepper - alltid en HIT!

Hudfarget leppestift kler alle - og det er en look som passer til enhver anledning!

The nude collection består av 10 forskjellige nude farger hvor hver av våre ambassadører har laget sin farge. Se video av alle fargene!

Les mer

Valentines Inspo

Vil du ha mer inspirasjon til en sminkelook for valentinesdaten? Her har Ida gjort en enkel og leken look som du kan gjøre hjemme ❤️ 

Les mer

Møt Wenche - eier av Studio Bliss og kunde av Frøya Cosmetics

Kvalitet, eksklusivitet og håndverk av ypperste klasse! Wenche fører mange kule brands- derav Frøya Cosmetics, Bitchn´ Brows og Purelash. Wenche er flink, og Wenche selger masse produkter. Hun delere sine beste tips her:

Les mer

Pressedag - Lansering av våre nye veganske lipglosser!

7. Mars inviterte vi og Helene Hammer pressen for en herlig frokost på Kumi i Oslo, hvor vi presenterte vårt nyeste produkt, våre veganske lipglosser i 10 friske farger!

Med deilig mat, hyggelig stemning, gode samtaler og fantastiske produkter så var frokosten en suksess!

Les mer

Helene Hammer - Frøya Cosmetics sitt nye fjes!

Helene har gjort stor suksess som modell i både inn og utland, hun har kastet sin glans i blader some Vouge, Elle, Harpers Bazar og mange flere. Her hjemme er hun en av landets største IT- jenter og trendsetter som brenner for skjønnhet, mote og interiør. Helene er en positiv og kreativ sjel, en naturlig skjønnhet som vi er fantastisk glad for å ha som Frøya ambassadør! Vi satt oss ned med Helene og spurte henne noen spørsmål om hennes skjønnhetsrutiner og sminketips til dere!

Les mer

Glem øynene, i høst er det lepper som gjelder!

Trendene endrer seg fra år til år, og vi har selvfølgelig fulgt med på hva som er hot akkurat nå i sminkeverden. I år er det glitter og lepper som gjelder.

Les mer
349,00 kr
349,00 kr
399,00 kr
399,00 kr
349,00 kr
349,00 kr
245,00 kr
245,00 kr