Frøya Magazine

Sminke- Slik sminker du deg i høst!

Aug 23, 2018

Høsten har mer eller mindre ankommet og de fleste er tilbake i skole og jobb. 
Trøtte og travle morgener er kanskje noe de aller fleste av oss kjenner oss igjen i, og da er kanskje ikke badet det stedet du har mest tid til overs for. 

Men det trenger ikke ta så lang tid å få en fresh høst-look! 
Her viser vi deg vår favoritt go-to høst sminke, for et langvarig, elegant resultat. Alltid start med å vaske hender og ansikt, før du påfører en fuktighetskrem. 
Dette er ekstra viktig nå når høsten nærmer seg, da det både er flere som er syke på denne tiden- og luften er tørrere. 

Påfør så Frøya Foundation  med en Foundation Brush eller en fuktig Beauty Blender. Vår foundation inneholder primer og pleiende ingredienser, og er skreddersydd for det kalde klimaet i Norden.
Frøya foundation puster lett samtidig som den har god dekkevne. 

Påfør så Camouflage Concealer der du har behov. Dette er en svært dekkende concealer som egner seg perfekt til acne, mørke ringer eller andre hudproblemer. 
Bruk en Concealer Brush eller en ren finger for å påføre produktet. Om du ønsker å lysne dine flatterende partier, kan du bruke Luminous Pen på kinnben, neserygg, panne og under øyenbrynene. Luminous pen inneholder lysreflekterende partikler, og gir deg en naturlig highlight når lyset treffer de områdene du har påført produktet. 

Sett hudsminken din med Frøya Translucent Powder for en perfekt, matt finish. 
Dette pudderet hjelper deg å holde sminken din hele dagen, matter ned blanke områder og fyller inn finere linjer. Dette er et perfekt go-to produkt som du kan ha med deg uansett hvor du skal. Påfør utover dagen ved behov. 

Fresh opp og konturer med All Around Bronzer! Denne bronzeren finnes i 2 nyanser, og inneholder nydelig skimmer. Påfør under kinnben, rundt pannen, ved kjevebenet og dus ned på halsen. Pass på å duse ut alle harde linjer og ikke påfør for mye produkt. Alltid sjekk bronzer i dagslys før du sier deg fornøyd. Fort gjort å få seg en overraskelse her ;) 

Påfør deretter Perfect Highlighter for en nydelig glød! her gjelder samme prinsipp som med Luminous Pen, påfør produktet på dine flatterende områder. Påfør lagvis for et dramatisk resultat. 
Velg mellom en av våre 6 nydelige Soft Blushes for å få litt ekstra farge i kinnene. Dette gir ekstra liv til høst kalde dager. Nå er du ferdig med hudsminken og kan bevege deg mot brynene! 
Her anbefaler vi All You Need Brow Kit, som inneholder alt du trenger til perfekte bryn. Brynspennen tegner presise, realistiske hårstrå, uten at den etterlater for harde kanter. Fyll gjerne inn brynet med Brow Shadow og sett sminken med Brow Fix! deretter kan du ramme inn brynene dine med Brow Highlighter Pen, som gir et renere og fremhevende inntrykk. 

Til øyne kan du velge hva du selv liker, men brunt, rødt og bronse er farger som ofte går igjen på høsten. Kobber og lilla og rødt er også vakre farger til kaldere dager.

Frøya Soft Eyeshadow kommer i 15 vakre farger, har en litt kremete og lett konsistens, og er lett å blende. Øyenskyggen drysser minimalt og holder hele dagen. Påfør gjerne litt camouflage concealer under for ekstra hold.  

Avslutt med et eller flere lag Volume & Length Mascara, eller dine favoritt vipper fra pure lash.
Vi i Frøya Cosmetics ønsker dere alle sammen en nydelig høst, og lykke til med hverdagen <3