Frøya Magazine

Helene Hammer - Frøya Cosmetics sitt nye fjes!

Feb 07, 2019

Helene har gjort stor suksess som modell i både inn og utland, hun har kastet sin glans i blader some Vouge, Elle, Harpers Bazar og mange flere. Her hjemme er hun en av landets største IT- jenter og trendsetter som brenner for skjønnhet, mote og interiør. Helene er en positiv og kreativ sjel, en naturlig skjønnhet som vi er fantastisk glad for å ha som Frøya ambassadør!

Vi satt oss ned med Helene og spurte henne noen spørsmål om hennes skjønnhetsrutiner og sminketips til dere!


Hva er din on-the-go sminkelook?

Jeg foretrekker en ganske naturlig look. Men jeg bruker øyenskygge hver dag, selvom det ikke er spesielt framtredende. Bronse toner på øynene, og en leppestift som er nesten lik min naturlige farge er det jeg bruker og har brukt i mange år. 

Hvis du kun kan ha 3 produkter i sminkepungen din, hvilke ville det vært?

Concealer - man kan alltid blande en flytende concealer med fuktighetskrem for å gi litt ekstra farge/ dekk til huden. 

Vippetang - gir et mer våkent blikk både med og uten mascara. 

Bronzer - jeg bruker bronzer både som contour og øyenskygge. Jeg har det som kalles «hooded eyes» og er avhengig av å skape litt dybde og gi en illusjon av mer øyelokk. 

-også noe fukt til leppene. 
Det var 4 produkter men det er alt jeg trenger!


Når du skal føle deg ekstra fin på fest, hvordan sminker du deg da?

Jeg kjører egentlig samme look som på dagtid bare forsterker øyenskyggen et par hakk. Litt mer intense øyne og et ekstra lag mascara så er jeg klar. Jeg liker også å bruke rød/ korall farger på leppene. Da dropper jeg mascaraen, og kjører kun sterke lepper. Det gir en fin balanse. 

Du har 5 minutter på å legge sminken din… Hva gjør du?

Tar på fuktighetskrem og mens den trekker inn i huden børster jeg brynene mine og bruker vippetang. Jeg har naturlig helt lyse øyenvipper og liker egentlig ganske godt å droppe mascara i hverdagen. Men vippetang må jeg alltid bruke. Så påfører jeg CC Cream fra Frøya for å gjevne ut hudtonen. Jeg liker best å bruke fingrene, da får man varmet produktet opp og det gir et jevnt fint resultat. Litt concealer under øynene, rundt nesevingene og hvis jeg har noen urenheter/ røde områder. Jeg legger et lett lag med bronzer under kinnbein og langs hårfestet. Med en øyenskygge kost legger jeg bronzer i globallinjen for å gi dybde til øynene.  Litt leppestift i en lys rosa/ nude farge, og her kommer mitt beste triks : hent opp litt av leppestiften med fingeren og bruk det som rouge på eplekinnene. Her trenger man ikke mye produkt, men det gir et veldig fint og naturlig resultat. Jeg avslutter med å bruke et pudder for å «sette» sminken. Til slutt påfører jeg litt fuktighetskrem som en highlighter på kinnbeina. Det gir en skikkelig fresh og fin look. Et triks som jeg har fått fra favoritt makeup artisten min i New York. 
Helene bruker Frøya CC- Cream no. 1


Ditt beste tips for å beholde gløden i vinterkulden?

Masse fuktighet! Jeg har generell veldig tørr, nordisk hud så vinteren er en liten utfordring. Jeg exfolierer huden et par ganger i uken for å fjerne døde hudceller, og slik at kremer kan trekke godt inn. Hver morgen blander jeg inn et par dråper med olje i dagkremen min og det hjelper veldig, samt gir fin glød under Foundation/ cc krem. På kvelden legger jeg på et tykt lag nattkrem før jeg forsegler det hele med olje. Det blir ganske grisete og mye produkt på huden, så å legge et håndkle på puta er et lite tips! Ellers har jeg veldig tro på å fukte innenfra. Jeg tar daglig olje tilskudd fra zinzino (beste jeg har prøvd), spiser mye avokado, nøtter og fet fisk! 

Dine favoritt produkter fra Frøya?

- CC Cream no. 1 

- All around bronzer no. 1 

- Tinted lipstick no. 10 

Helene sin favoritt - All around bronzer, også her brukt som øyenskygge!


Gi oss ditt beste skjønnhetstips?

Fjern sminken hver eneste kveld, la huden hvile og bruk produkter som faktisk er gode for huden - som Frøya sine produkter.