Om Frøya

Frøya utvikles av deg, som i alle Frøya kunder.

Frøya selges primært i frittstående, profesjonelle hud, frisør og skjønnhets salonger- det er her ekspertene innen beauty finnes og det er de, som sammen med sine kunder(deg som forbruker) tester ut produktene og gir Frøya tilbakemeldinger slik at vi hele tiden kan utvikle de beste produktene for akkurat deg!

For ja, i samarbeid med kunder og de fremste kosmetologer fikk sminke merket Frøya liv. Med pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, har dere laget en kosmetikkserie der farger, konsistens og krav møter tiden vi er i.

Årevis med erfaring har resultert i naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og ingredienser som gir næring. I løpet av 2021 er vi 100 % veganske, og innen samme år har vi som mål å produsere deler av serien i Norge.

Vår sminke brukes i dagliglivet, men skal også briljere på fest. Bruker du Frøya er du beskyttet mot det tørre, kalde klimaet i Skandinavia.

Ta med deg Frøya, overalt!

Noe vi er stolt av...

Vegansk

Majoriteten av Frøya er nå vegansk og vi håper er i mål med denne endringen i løpet av 2021. Se etter vegan merket på produktene du kjøper.

Naturlige ingredienser

Frøya skin er tillegg laget der over 98,5% av all innhold stammer fra naturlige ingredienser!

Resirkulerbart

Alle Frøya produkter som produserer i 2021 kommer i emballasje laget av 100% resirkulerbar papir!

Gjenbruk

I et samarbeid med utvalgte salonger kan du nå returnere din foundation flaske når du kjøper en ny foundation og få hele 50kr i avslag!

Kortreist

Frøya sitt aller største mål er å kunne produserer alle produktene sine i Norge. Hel-norsk, kortreist & bærekraftig.

Tilbakemelding

….og vi skal bli enda bedre! Men da trenger vi din hjelp. Er det noe du digger eller misliker med Frøya? Er det noe du savner? Har vi for mye av noe men for lite av annet? GI OSS EN TILBAKEMELDING! Send oss en e-post til post@froyacosmetics.no med dine innspill så får du en liten gave av oss:)