Frøya Magazine

Gjør deg festklar med Frøya!

Jun 08, 2018

Begynn sminkerutinen din med nyrenset hud og din favorittkrem for en flawless makeup. Påfør Photo Finish Moisture Foundation som gir en fantastisk dekkevne og som vil holde huden din fuktet og som holder din makeup på plass hele kvelden. Photo Finish Moisture Foundation inneholder i tillegg til flere pleiende ingredienser også en primer, så her får du to produkter i ett som vil gjøre huden din silkemyk og fresh lenge!

Klargjør huden for highlighter, blush og bronzer med Translucent Powder som setter sminken på plass og matter ned. Ta den med i vesken, så har du en redning gjennom kvelden om det blir mye dansing! Påfør deretter Camouflage Concealer på øyelokkene, det vil gjøre huden klar for øyenskygge og gjøre den mer enda mer pigmentert!

 

Vil du gå for en mer glamorøs look anbefaler vi vår Smudge Eyeliner som er vannfast og holder hele natten. Påfør deretter din favorittskygge med Soft Eyeshadow som finnes i 15 høypigmenterte skygger som legger seg lett på huden. Har du blå øyne vil vi anbefale brun eller rødtoner, dette gjelder også for grønne, og en kald skygge som base. For å få frem øynene anbefales å bruke komplimentærfarger.

Blå har oransje, grønne har rød og brune har litt av alt i seg, så har du brune øyne er du heldig og kler alt! Brune øyne kler spesielt lilla toner. Til skyggebasen er Soft Eyeshadow nr 2 eller 5 å anbefale.

Fortsett med Perfect Highlighter på kinnene, under øyenbrynene og litt på nesetippen. Ta eventuelt litt i øyekroken og litt på overleppen. Bruk den overalt hvor du vil skinne litt ekstra! Nå som gløden er på plass er det tid for All Around Bronzer som vil konturere og varme ansiktet ditt. Påfør som et 3-tall fra pannen til tinningen og under kinnben. Påfør litt rundt kjeveben og under haken for illusjon av et smalere ansikt.

Avslutt sminken med en matt leppestift, for eksempel vår Liquid Lipstick eller Silk Lipgloss for en nydelig gloss som ikke føles klissete på leppene.

Nå som sminken din er smashing er det bare å nyte kvelden som den gudinnen du er!