Ida - Makeup artist og hudpleier: Har du Frøya sminke i din salong har du sannsynlig sagt hei til Ida. Ida jobber med slag og makeup ansvarlig for Frøya. Med tilbakemelding fra salonger, kunder og i samarbeid med Astri jobber de daglig med å gjøre sminken enda bedre for deg.

 Astri - Makeup artist og hudpleier: Astri vært med på å utvikle Frøya fra dag én! Har du prøvd et produkt fra Frøya så vet du at Astri har hatt noe å si om produktet på et eller annet tidspunkt. Astri sitter med produktutvkling og sørger for at du alltid har produkter som er tidsriktig og av beste kvalitet!

Silje – SoMe Silje: Hun chatter, liker, kommenterer, inspirer og kommuniserer. Silje er på 24/7 - og hun elsker når våre kunder sender bilder/video av seg selv og deres favoritt Frøya produkt!

Susann - Makeup artist og frisør: Hvis salongen din trenger kurs, opplæring, oppfølging eller events så er det Susann som kommer til unnsetning! Susann reiser land og strand rundt i Norge for å følge opp alle våre samarbeidspartnere.

Dina - Backoffice: Har du en utfordring, uansett hva det enn skulle være, så er det Dina som hjelper deg. Hun har stålkontroll på alt av produkter, papirer, faktura, frakt - you name it!