Frøya Magazine

Sminke- Velg riktige koster til din makeup!

Jun 20, 2018

Det er et hav av makeup koster der ute, og det er kanskje ikke alltid så lett å vite hvilke man skal velge. 
Gode (og rene) koster er et must for en flawless makeup. En vanskelig øyenskygge kan plutselig bli enkel og legge, og en flekkete foundation blir endelig jevn. 

Når du bruker kost eller beauty blender vil du få et jevnere resultat og bruke mindre produkt enn om du bruker fingrene. 

Start med en foundation / duo brush

Hvis du ønsker godt med dekk når du bruker foundation så anbefaler vi Frøya foundation brush. Dette er en flatere, syntetisk børste som er perfekt til påføring av CC cream eller foundation. 
For en litt lettere hud sminke med litt mindre dekk kan du bruke Frøya duo brush, som er en blanding av syntetisk og geitehår for en lett og jevn påføring av produkt.Blend inn med en våt beauty blender 

En sminkesvamp som skal brukes fuktig. Dette er en sminkesvamp utenom det vanlige. Svampens unike oppbygging gjør at den ikke trekker til seg produktet du bruker, men smelter det inn i huden slik at hudteksturen blir jevnere, porer virker mindre synlig og resultatet varer lengre. Gir et perfekt resultat hver gang.

Legg perfekt concealer 

Concealer brush er en liten pensel som kommer godt til f.eks under øyet, på mørke ringer, eller ved nesevingene. Brukes til Frøya Luminous pen og Frøya Camouflage concealer.Fortsett med Frøya powder brush 

Powder brush er en stor fluffy rund børste. Brukes til å fordele translucent powder i hele ansiktet. Også perfekt til påføring av solpudder for en naturlig og glødende look – Passer også godt til Frøya All around bronzer.

Påfør blush perfekt med Frøya Blush Brush 

Blush brush er en medium litt kompakt rund børste. Brukes til nå påføre Frøya Soft blush på kinnene og Frøya Perfect highlighter på kinnbena.

Angle brush til konturering, highlight, bronzer og blush!

En medium skrå fluffy børste som brukes til å påføre Frøya Soft blush på kinnene, Frøya Perfect Highlighter på kinnbena og Frøya All around bronzer hvis man ønsker en mer definert look av solpudderet.

Øyne

Eyeshadow brush

En medium, flat, litt fluffy børste. Brukes til øyenskygge. Fin å fordele farge på hele lokket med. Kan også brukes til å blende ut overgangen i skyggen.


Smudge eyeshadow brush

Brukes til Frøya Soft eyeshadow. Liten kompakt, rund børste til å legge skygge.
Veldig fin å legge skygge i globallinje, eller til mindre presisjonsarbeid.

Liner brush 
En liten syntetisk skrå kost. For å få en mere presis eyeliner kan du bruke liner brush til å påføre Frøya Smudge eyeliner. Brukes til å legge skygge på mindre områder som f.eks under øyet, eller i øyekroken. Kan også brukes til påføring av leppestift og lipgloss.
Lepper 

 

Frøya lip brush er en liten pensel som brukes til å påføre leppestift eller lipgloss.
Du får et mye mer presist resultat ved å bruke en pensel enn å påføre produktet direkte fra stiften/glossen.

Frøya Brush Kit 


I dette settet får du alle børstene du trenger for et perfekt resultat på din makeup!

Lykke til <3