Frøya Magazine

Sminke- Finn riktig øyenskygge til dine øyne!

Jul 20, 2018

Vi er vel alle enige i at det er irriterende med øyenskygge som ikke blender seg godt, eller som får deg til å se blass eller trøtt ut. 
Det handler ofte om å finne riktig farge til deg- og bruke riktig utstyr. 

Det er viktig å bruke farger som passer til din hudfarge og dine øyne, og ta seg god tid. Den fargen som så fint fremhever øynene til venninna di, kan fort drukne dine øyne. Men oftes handler det om nyansen i fargen, ikke selve fargen. 


Soft eyeshadow nr 7, 2 og 8 

Noen ganger kan man bruke de fleste farger uansett hvilken farge du har på øynene, men enkelte farger kan man være sikrere på enn andre. 
Blått, grønt, rødt og brunt er farger som de med blå, brune og grønne øyne kan kle. 
Men nyansen på selve fargen har noe å si i forhold til hvordan den blir på deg! 

Selv om vi bruker øynene som utgangspunkt, er det her hudtonen din spiller en rolle. De lyse pastellfargene vil forsvinne litt dersom du har typisk skandinavisk hud. En slik farge vil derfor passe bedre på dem som er mørke og har litt gyllen hud. 
Men, de som er veldig bleke kan også kle denne fargen. 

Brune øyne 
Brune øyne kler utrolig mye, og faktisk er brunt en av de fargene du kan kle veldig godt om du har brune øyne! I tillegg finner vi lilla, blått, gult og rødt på listen. 


Soft Eyeshadow 11, 4, 12 og 6 (fra underst) 

Blå øyne
Her også finner vi brunt og rødt, men orange og grønt kan også fremheve blå øyne.
Gjerne bland disse to fargene for en fin sommer look!

 
Soft eyeshadow 12 & 13 


Grønne øyne 
Grønne øyne kler mye, men prøv gjerne rosa og rustrødt! Det er farger som komplimenterer grønt utrolig fint. Orange og gult er også fine farger til grønne øyne! 
Liker du brune toner kan du også kle det utrolig godt med grønne øyne. 
Prøv deg fram i forskjellige nyanser av rosa, rødt, orange, brunt og gult! 


Soft eyeshadow 12 & 6 

Legg litt produkt i gangen, og bruk en blending brush til å fordele produktet og blende inn alle skarpe kanter på øyenskyggen. Her er Frøya eyeshadow brush perfekt å bruke! husk å bruk en lett hånd og en ren børste når du blender øyenskyggen. Send oss gjerne bilder av dine looks, eller tag oss med #froyacosmetics på sosiale media så vi kan se de!<3 

Frøya Cosmetics